LANDBOUWGROND LOS TE KOOP??

ONS PERCEEL LANDBOUWGROND/HOBBYGROND VAN CA 6000M2 GROOT IS TE KOOP VOOR € 50.000 KK

PERCEEL HOBBYGROND VAN RUIM 6000m2 TE KOOP, UITERMATE GESCHIKT OM IN UW EIGEN STUKJE NATUUR ZINVOL UW VRIJE TIJD DOOR TE BRENGEN, AL VELE JAREN ALLEEN NATUURLIJK BEMEST EN ZEKER 20 JAAR NIET MEER BESPOTEN. gelegen in het veld met vrij uitzicht over de velden en met er vlakbij een groot en vrij toegankelijk bosgebied(waarop uitzicht). Heel geschikt om er allerlei gewassen in het klein op te verbouwen en voor je plezier dieren op te houden op een natuurlijke manier voor eigen gebruik. Een voedselbos realiseren hoort ook tot de mogelijkheden. Het perceel is met houtwallen aangeplant, verder weiland. Met onze eigen dubbele gegalvaniseerde afsluitbare poort als erfdienstbaarheid als toegang daarvoor: die poort en de grond daar meteen bij blijft echter eigendom van ons als toegangsweg tot ons nieuwe gebouw op de camping dat we zelf willen houden.  De bestemming is agrarisch: GELEGEN NET ACHTER EN AANSLUITEND AAN ONZE CAMPING DE ONTGINNER. 
IN COMBINATIE HIERMEE IS EEN DEEL VAN ONZE CAMPING VAN CA 1500m2 ALLEEN NOG TE HUUR : DIT DEEL IS DUS NIET MEER TE KOOP!!
DE NODIGE VOORZIENINGEN EN AANSLUITINGEN DAARVOOR ZIJN DAN RECHTSTREEKS  EN IN OVERLEG MET ONS MOGELIJK EN REALISEERBAAR VIA ONZE MANTELZORGWONING/ CAMPING DE ONTGINNER . HET IS OP DEZE MANIER DUS MOGELIJK OM AANSLUITEND AAN DE GROND TE VERBLIJVEN GEDURENDE DE OPENSTELLINGSPERIODE  VAN DE CAMPING JAARLIJKS VAN 15-3 TOT 1-11  MET 3 KAMPEEREENHEDEN. IN DE WINTERPERIODE IS DAGRECREATIE DAAR DAN OOK TOEGESTAAN( via de achteringang).

OOK KAN IN COMBINATIE MET DE HOBBYGROND DE STAL BIJ DE ENTREE VAN DE CAMPING IN GOED OVERLEG NOG WORDEN GEHUURD, MAAR DEZE IS NIET MEER BESCHIKBAAR VOOR VERKOOP: WE HOUDEN DE STAL IN EIGEN BEZIT RICHTING TOEKOMSTMOGELIJKHEDEN!

Er staan ook enkele hoogstam fruitbomen op het perceel en er ligt een grote vijver tegenaan . Het is voor een groot deel afgerasterd met dubbelstaafs hekwerk en verder met gaas. Momenteel lopen er weer schapen op en staan er een paar open schuilhutten op die verplaatsbaar zijn. Officiële bouwwerken zijn op het perceel zelf niet toegestaan, maar stallen zijn er wel van ons IN VERHUUR bij over te nemen. Wij hebben er altijd allerlei natuurvriendelijk op gewerkt en er landbouwhuisdieren op gehouden, maar wegens onze leeftijd houdt dat een keer op. BEZICHTIGING, VERDERE VOORWAARDEN, (ON-)MOGELIJKHEDEN EN OVERNAMEOVERLEG ALLEEN OP AFSPRAAK EN ALLEEN TER PLAATSE BIJ DE ONTGINNER MET TON LAVRIJSSEN.

DCIM100MEDIADJI_0027.JPG OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
dronefoto De Ontginner voorterrein en gebouwen