DE ONTGINNER VERDER VIA N.A.R. 1

DE CAMPING IS NIET LANGER MEER TE KOOP: WIJ HEBBEN SINDS KORT NIEUWE PLANNEN TER PLAATSE:  STICHTING N.A.R. EXPLOITEERT DE ONTGINNER VOORTAAN EN TOTN EN INE KOMEN ER WONEN IN HUN MANTELZORGWONING.
PERMANENT OP DE CAMPING  WONEN EN JE LATEN INSCHRIJVEN IN DE GBA IS ECHTER ABSOLUUT NIET MOGELIJK OMDAT DE WOONVERGUNNINGEN OP DE WOONBOERDERIJ TER PLAATSE RUSTEN EN DIE HOORT AL 10 JAAR NIET MEER BIJ ONS TERREIN. VOOR HET HOUDEN VAN DIEREN ALS HOBBY TER PLAATSE ZIJN ER DAARENTEGEN HEEL RUIME EN PRIMA VERGUNDE MOGELIJKHEDEN(dat is nergens in Nederland op een zelfde manier toegestaan: wij hebben een heel speciale vergunning!)
DE ONTGINNER EN STICHTING N.A.R. GEBRUIKEN HET ADRES SAMEN MET ONS PRIVÉ EN MET ONZE ZOON  EN VAN ALLE NORMALE NUTSVOORZIENINGEN KAN VIA ONS GEBRUIK WORDEN GEMAAKT!
OOK GLASVEZEL LIGT OP ONS EIGEN TERREIN EN ER IS EIGEN WIFI(25x)
NACHTVERBLIJF IS VOOR MAX 60 P MOGELIJK: 15-3 TOT 1-11 JAARLIJKS
3 EENHEDEN VOOR 2 PERS VOOR B&B ZIJN TER PLAATSE NOG MOGELIJK.
DAGRECREATIE EN AGROTOERISME ZIJN HET HELE JAAR TOEGESTAAN.(MAAR WEGENS CORONA VERDER IN 2020 NIET MEER MOGELIJK)

WIJ GEBRUIKEN  VOOR ONS PRIVÉ TER PLAATSE HET NIEUWE CENTRALE GEBOUW MET CA 4000 m2 GROND ERBIJ, EN VOOR ONZE HOBBIES GEBRUIKEN WE OOK IN DE KOMENDE JAREN ONZE STALLEN/GEBOUWEN.

MOGELIJK OOK WORDT HET CAMPINGDEEL IN DE KOMENDE JAREN IN EIGENDOM OVERGENOMEN DOOR STICHTING N.A.R. EN HOUDEN WIJ DE REST: EEN EN ANDER IS OOK AFHANKELIJK VAN DE VERKOOP VAN ONZE HERBERG DE SLUIS:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
7 m tipi achterterrein met erin kunstgras en vuurplaats