STICHTING N.A.R. CROWDFUNDING ?

STICHTING N.A.R. BESTAAT AL VELE JAREN EN HEEFT ALTIJD BIJ DE ONTGINNER(EN  DEN BOBBEL) ZIJN THUIS GEHAD. DE STICHTING BEHEERT HET CAMPINGTERREIN VAN DE ONTGINNER. TON EN INE KOMEN DAAR OOK WONEN.

HET KAN  ZO ONTWIKKELEN TER PLAATSE DAT ER EEN CROWDFUNDING KOMT t.b.v. OVERNAME VAN  CAMPING DE ONTGINNER EN DELEN VAN DE GEBOUWEN DOOR  N.A.R.
EEN EN ANDER WORDT IN DE KOMENDE JAREN PAS DUIDELIJK EN VERDER UITGEWERKT ALS ER OOK ANDERE NARREN TER PLAATSE DE ONTWIKKELINGEN MEE GAAN STEUNEN EN VERDER ONTWIKKELEN. VOOR DIE BETREFFENDE NARREN/VRIJWILLIGERS ZIJN DOOR DE STICHTING DE BENODIGDE VERZEKERINGEN AL AFGESLOTEN. DIE VRIJWILLIGERS KUNNEN TER PLAATSE IN GOED OVERLEG VERBLIJVEN EN MEEHELPEN OF OP EEN ANDERE MANIER HUN BIJDRAGE LEVEREN: DAT KAN OOK MET DONATIES VOOR N.A.R. INPLAATS DAARVAN, NAAR VERHOUDING EN IN OVERLEG MET TON EN INE: LATER KAN EEN EN ANDER OOK UITMONDEN IN CROWDFUNDING ALS EEN EN ANDER KLIKT TER PLAATSE. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCIM100MEDIADJI_0029.JPG P4232155 Sticker_SVR
<
>
ons verhuurchaletje voor eventueel langere periodes