N.A.R. TOEN EN NU

STICHTING  N.A.R. STAAT VOOR NATUURLIJK ALTERNATIEF RECREËREN In het verleden vanaf 2003 stond binnen Stichting N.A.R. de afkorting voor Natuurliefhebbers Andersdenkenden en Reizigersvolk.(Is bij KvK nog steeds zo)  Daarnaast is er nog een andere NAR, al vanaf 1999 waar de huidige stichtingsbestuurders toen ook bij betrokken waren en die nog steeds bestaat als Netwerk Alternatieve Reizigers.  
Een tijdlang is Stichting N.A.R. slapend geweest, maar nu is ze weer actief, maar alleen nog op Camping De Ontginner in Haghorst. Ton en Ine zoeken naar mogelijkheden voor de camping in de toekomst omdat ze respectievelijk inmiddels 70 en 66 jaar zijn. Ton en Ine wonen nu op De Ontginner die in 2022 verder gaat onder beheer van Stichting N.A.R. , ook via de KvK. Rond hun woning houden Ton en Ine zelf nog enkele privé campingplaatsen in beheer.

IN 2022 GAAT DE ONTGINNER DUS VERDER VIA STICHTING N.A.R (met 20 plaatsen) en daarnaast beheren Ton en Ine 5 plaatsen privé rond hun woning als Camping Den Bobbel zoals 20 jaar geleden, maar zonder daar ook echt aan te verdienen: voor vrienden ,bekenden en vaste en bekende campinggasten uit voorgaande campingjaren


OVER STICHTING N.A.R:

Stichting N.A.R. Is gericht op mensen die anders leven en denken dan gebruikelijk en die dat willen uitdragen in o.a.: levensfilosofie, tolerantie en levenswijsheid; leven leren en werken; omgang met en respect voor medemensen, natuur en milieu;  zelfvoorziening en consumptiebeperking ; samenlevings- en woonvormen; creativiteit;  respect voor al wat leeft, wat is en was .
Daarbij gaan we uit van zodanig gedrag dat er voor onze nakomelingen een waardevolle wereld overblijft die ook hen weer levensgeluk, warmte, voedsel en beschutting biedt.

Stichting N.A.R. wil een netwerk van personen vormen die hun mogelijkheden, kwaliteiten, kennis, expressie, woonruimte en terreinen met anderen willen delen op een niet-commerciële basis, maar op basis van gelijkwaardigheid en respect voor elkaar en de wil om elkaar waar mogelijk te helpen met de mogelijkheden die men heeft. Daarvoor is de stichting gevestigd bij Ton en Ine op De Ontginner, een kleine camping waar de donateurs al dan niet tijdelijk kunnen verblijven, werken en recreëren en waar ze elkaar ook kunnen ontmoeten. De Stichting houdt niet meer zoals vroeger adressen van donateurs en verblijfsplaatsen bij, maar is alleen nog actief op het eigen terrein/de thuisbasis in Haghorst bij Ton en Ine.

 

N.A.R. staat verder nog steeds open voor iedereen die een andere “LEVENSREIS” wil maken en voor iedereen die dat voor anderen mogelijk wil maken. De Ontginner is de thuisbasis en daar is ook de HUISKAMER van de Stichting N.A.R. De huiskamer komt in de komende jaren weer beschikbaar voor N.A.R. ; zowel voor de door de Stichting beheerde Camping De Ontginner als voor speciale N.A.R. activiteiten en bijeenkomsten.

Voor hun verblijf bij De Ontginner, danwel bij Ton en Ine zijn onze donateurs bereid een nader overeen te komen tegenprestatie te leveren. Ze kunnen de voorzieningen op De Ontginner mede gebruiken of er op alternatieve wijze zelf in voorzien. Iedereen die als NAR een bezoek wil brengen aan ons terrein informeert vooraf of een bezoek mogelijk is, legitimeert zich ter plaatse en doneert aan N.A.R. de kosten die zijn/hun verblijf anders zou kosten. Verder gaan we er vanuit dat N.A.R. donateurs nagenoeg geen sporen van hun verblijf achterlaten en dat ze voor hun gemaakte onkosten of door hun gebruikte materialen vergoeden aan N.A.R.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA P4232273 achteraanzicht Alowiekes tuintje P4232237
<
>
campingoverzicht vanaf achter op kronkelmuur, en centrale tipi