N.A.R. BIJEENKOMSTEN IN DIT SEIZOEN

AANGEZIEN DE STICHTING PAS WEER SINDS HET NAJAAR ACTIEF IS  GEWORDEN ZIJN ER DOOR ONS NOG GEEN BIJEENKOMSTEN GEPLAND.

VOOR GROEPEN DIE SAMEN WILLEN KOMEN KIJKEN EN BESPREKEN WAT ER VOOR HUN VIA N.A.R. MOGELIJK ZOU KUNNEN ZIJN BIJ DE ONTGINNER RUIMEN WE GRAAG TIJD IN, OOK EVENTUEEL MET EEN OVERNACHTING ERBIJ OM DE SFEER BIJ ONS TE PROEVEN.
DAARBIJ ZORGT DE GROEP ZELF VOOR EIGEN ONDERKOMENS , MAALTIJDEN, DRANK ENZ. Hiervoor zijn ze voor de gemeente de TB verschuldigd en aan Stichting N.A.R. een passende vrijwillige bijdrage!
Meerdere bijeenkomsten voor verschillende groepen of gemeenschappen hiervoor zijn dit jaar mogelijk MITS DUIDELIJK EN RUIM VOORAF AFGESPROKEN EN VASTGELEGD.

VOOR DEGENEN DIE IN N.A.R. VERBAND VOOR EEN GROEP EEN EN ANDER BIJ ONS ZELF WILLEN ORGANISEREN STAAN WE OPEN: ORGANISATOREN KUNNEN IN OVERLEG MET ONS DAARVOOR DATA AFSPREKEN EN EVENTUEEL OOK GEREDUCEERDE TARIEVEN, VOOR ZOVER WIJ EEN EN ANDER ZELF KUNNEN ZIEN ALS EEN MAATSCHAPPELIJK NUTTIGE BIJEENKOMST VOOR MENSEN DIE HET MINDER DREED HEBBEN DAN WENSELIJK IS EN DIE MOEILIJK EEN NORMAAL TARIEF KUNNEN BETALEN. TOERISTENBELASTING ZAL ALTIJD VERSCHULDIGD ZIJN ALS ER AAN DE STICHTING WORDT BETAALD. IN OVERLEG KAN SOMS WORDEN VOLSTAAN MET EEN VOORAF VASTGESTELDE BIJDRAGE T.B.V. STICHTING N.A.R. VAN ZELFWERKZAAMHEID BIJ DE ORGANISATIE ZAL ALTIJD NOODZAKELIJK ZIJN BIJ ZO’N BIJEENKOMST.

VOOR EX-NARREN VAN ZOWEL VAN DE EERSTE NAR VAN NETWERK ALTERNATIEVE REIZIGERS ALS DIE VAN ONZE STICHTING N.A.R. DIE NOG KUNNEN LATEN ZIEN DAT ZE ER EERST LID, DONATEUR OF TERREINBEHEERDER WAREN MIDDELS LIJSTEN, PASJES ENZ. HOUDEN WE BIJ ONS EEN BIJEENKOMST(WAS DE BEDOELING DIT NAJAAR, MAAR DAT KOMT WEGENS CORONA PAS IN 2021) IN EEN NOG NADER TE BEPALEN WEEKEND OM SAMEN HERINNERINGEN OP TE HALEN.

OOK POTENTIËLE NARREN MOGEN  BIJ ONS OP HET TERREIN KOMEN PROEFDRAAIEN  EN WE KUNNEN DAN VERDER SAMEN EEN EN ANDER  BESPREKEN BIJ EEN VUURPOTJE ‘S AVONDS MET EEN PILSJE ERBIJ. DIT IN COMBINATIE MET EEN VERBLIJF OP ONS TERREIN. IN GOED OVERLEG SPREKEN WE DAARVOOR EEN BIJDRAGE AF VOOR HET VERBLIJF. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCIM100MEDIADJI_0028.JPG
<
>
ingerichte 5 m tipi voor 4 a 5 personen: kookhoek/gasstel