MOGELIJKE AANKOOP CAMPING DOOR N.A.R.

STICHTING N.A.R. BEHEERT Camping de Ontginner vanaf midden 2019,  De Ontginner was wegens  Corona in 2020 en 2021 gesloten. Vanaf 1 maart 2022 is ze weer gewoon open en wonen er ook steeds 2 cliënten van Novafarm-Grip permanent in 2 woonunits die ter plaatse ook dagbesteding hebben via Ton en Ine!

STICHTING N.A.R. EXPLOITEERT CAMPING DE ONTGINNER
Stichting N.A.R. : Natuurliefhebbers, Andersdenkenden en Reizigersvolk.
en ook voor:  Natuurlijk Alternatief Recreëren

UITEINDELIJK DOEL:
HET DOOR STICHTING  N.A.R. IN EIGENDOM LATEN OVERNEMEN VAN CAMPING DE ONTGINNER, ALLEREERST DE BASIS VAN DE CAMPING: De campingondergrond, met sanitaire ruimte en de huiskamer van Stichting N.A.R. van ruim 100 m2 met gebruik van het parkeerterrein en 20 plaatsen.

Daarna kan  N.A.R. mogelijk ook nog de landbouwgrond achter de camping (ca 6000m2) overnemen in eigendom van de eigenaren om te gaan dienen als door de Stichting N.A.R. beschermd en natuurlijk gebruiksgebied voor natuur, recreatie en voedselproductie voor mensen die gebruik maken van de door N.A.R. overgenomen camping.

Specifiek ook voor gebruik tot in de verre toekomst door NARREN: medefinanciers/crowdfunders en het N.A.R. bestuur en  verder voor hun kinderen en kleinkinderen met aanhang/partners en voor dagrecreatie door de overige N.A.R.-Pashouders(uit te geven door het bestuur van de stichting en steeds geldig voor een jaar: bv voor bewezen diensten)

OP DEZE MANIER KAN DE NATUURLIJKE EN MILIEUVRIENDELIJKE ONTWIKKELING TER PLAATSE VOORTGEZET EN VERDER DOORONTWIKKELD WORDEN OP EEN ZODANIGE MANIER DAT VELEN DAARVAN KUNNEN MEEGENIETEN: Er wordt al meer dan 25 jaar natuurbewust geleefd en gewerkt

ONZE EIGEN INBRENG IN STICHTING N.A.R.(van Ton en Ine Lavrijssen):

  1. De juridische status van N.A.R. ,jaren geleden notarieel vastgelegd!!
  2. De Thuisbasis van N.A.R. op onze camping De Ontginner/Den Bobbel
  3. Meewerkplaatsen en soms ook vrije plaatsen op De Ontginner: DIE IS VANAF 2020 IN HANDEN IS VAN STICHTING N.A.R.(voorlopig in beheer en later indien mogelijk in eigendom) 
  4. Bankrekeningen van de stichting: sinds 2018 bij Regiobank
  5. De volledige administratie van de jaren dat de Stichting bestaat.
  6. WA verzekering en verzekering tot op heden voor meewerken door Narren op ons terrein
  7. DE MOGELIJKHEID VOOR DE STICHTING OM CAMPING, TERREIN EN GEBOUWEN VAN ONS OVER TE NEMEN IN EIGENDOM  ZODAT ONS EIGEN PARADIJSJE TOT IN LENGTE VAN DAGEN BESCHIKBAAR BLIJFT VOOR NARREN(en onszelf) EN EEN NATUURVRIENDELIJKE PLAATS BLIJFT

Vanaf 2018 is N.A.R. al eigenaar van een deel van onze handgereedschappen en veel bij ons opgeslagen klein materialen en bouwmaterialen: Dit staat na persoonlijke overeenkomst daarover met N.A.R. ter plaatse beschikbaar voor NARREN die ter plaatse meedoen, meewerken, leven en verblijven, pashouders en onze familie.
Vanaf mei  2019 beheert N.A.R. het grootste deel van Camping De Ontginner en de erachter liggende hobbygrond/natuurterrein  tot de verwerving  via een nog nader op te zetten financiering door Stichting N.A.R. hiervan in de toekomst.
VERDER ZIJN SINDS MIDDEN 2019 OOK EEN AANTAL TRACTOREN VERVOERSMIDDELEN, WAGENS  EN ONDERDELEN ERVOOR EN ERVAN IN BEZIT VAN STICHTING N.A.R. EVENALS EEN BEDRIJSAUTO.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCIM100MEDIADJI_0027.JPG DCIM100MEDIADJI_0028.JPG
<
>
VUURPOTJE te huur/te koop bij tipi of kampeermiddel