NUTSVOORZIENINGEN ERFDIENSTBAARHEDEN


WIJ BESCHIKKEN OP DE OIRSCHOTSEDIJK 4 ZELF OVER EEN EIGEN ADRES, WAAR WIJ ZELF OOK BEIDEN INGESCHREVEN STAAN EN  DAT BLIJVEND MAG WORDEN GEBRUIKT DOOR ONSZELF PRIVÉ EN ZAKELIJK , ONZE ZOON DIE ACHTER DE CAMPING EEN OPSLAGHAL HEEFT MET 5000M2 GROND, DE TER PLAATSE GEVESTIGDE STICHTING N.A.R. EN IN SOMMIGE GEVALLEN DOOR ONZE CAMPINGGASTEN/NARREN

DE ONTGINNER IS OP ALLE NORMALE NUTSVOORZIENINGEN ZELFSTANDIG AANGESLOTEN: HET BETREFT:

EEN STROOMAANSLUITING (via een aanvoerkast met meters) EN TWEE AANSLUITBORDEN IN DE ZORGWONING EN IN DE N.A.R. HUISKAMER.
DE HELE CAMPING IS, DAN WEL KAN NOG WORDEN AANGESLOTEN.

EEN GASAANSLUITING(via een buiten meterkast) WAAROP ZOWEL DE ZORGWONING ALS HET TOILETGEBOUW ZIJN AANGESLOTEN EN WAAROP EVENTUEEL OOK DE GROEPSRUIMTE(N.A.R. HUISKAMER) ALS HET CHALETJE KUNNEN WORDEN AANGESLOTEN(de betreffende leidingen liggen er al)

EEN WATERMETER IN EEN BUITENPUT WAAROP DE TOILETUNIT EN EEN PAAR BUITENKRAANTJES ZIJN AANGESLOTEN EN VIA DE ZORGWONING DE REST VAN DE CAMPING.

EEN RIOOLLEIDINGENSTELSEL DAT RECHTSTREEKS OP HET DRUKRIOOL IS AANGESLOTEN: ER KOMT GEEN REGENWATER IN TERECHT.
HET HEMELWATER BLIJFT OP EIGEN TERREIN EN BEZINKT. VERDER LOOPT OOK EEN GROOT DEEL DAARVAN IN DE TWEE GROTE VIJVERS OP HET TERREIN.

GLASVEZEL LIGT OP EIGEN TERREIN EN IS AANGESLOTEN IN DE ZORGWONING. DAAR IS OOK ONZE EIGEN WIFI(voor 25x) VOORZIENING AANGESLOTEN WAARVAN OP HET HELE CAMPINGTERREIN GEBRUIK VAN KAN WORDEN GEMAAKT. TV ONTVANGST IS VIA DE GLASVEZELKABEL OOK VOORZIEN, MAAR ALLEEN VOOR IN DE ZORGWONING. VOOR TV BENT U DUS AANGEWEZEN OP EEN SCHOTEL OF DIGITENNE

VOOR GEBRUIK VAN NUTSVOORZIENINGEN KUNNEN BIJDRAGEN DAARIN WORDEN DOORBEREKEND, AFHANKELIJK VAN DE LENGTE VAN UW VERBLIJF. VOOR ELEKTRICITEIT IS BEMETERING MOGELIJK EN STROOM WORDT DOORBEREKEND TEGEN ONGEVEER HET DAN GELDENDE NUTSTARIEF PER VOOR U PERSOONLIJK GEMETEN KWH. GASGEBRUIK VOOR GASTEN/DERDEN KAN ALLEEN VIA FLESSENGAS, WATERGEBRUIK EN WIFI IS VOOR GEWOON GEBRUIK INBEGREPEN IN UW VERBLIJF, RIOLERING OOK.

 

 

DCIM100MEDIADJI_0027.JPG OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
dronefoto De Ontginner voorterrein en gebouwen