BESTEMMING /MOGELIJKHEDEN

 

VOOR DE CAMPING IS ER MOMENTEEL EEN ONTHEFFING VAN TOEPASSING VOOR EEN KLEINSCHALIG KAMPEERTERREIN MET 25 PLAATSEN EN 60 PERSONEN: DIE MOGELIJKHEDEN BLIJVEN IN GEBRUIK BIJ STICHTING N.A.R. EN DEELS BIJ ONSZELF VOOR VRIENDEN EN KENNISSEN!

VERDER HEBBEN WE EEN HEEL SPECIALE EN UNIEKE VERGUNNING, NOG AFGEGEVEN DOOR DE VOORMALIGE GEMEENTE DIESSEN, VOOR HET HOUDEN VAN VELE SOORTEN HOBBYDIEREN TER PLAATSE: ZOWEL GELDIG IN DE GEBOUWEN ALS OP HET HELE TERREIN. ALLES WAAR OOIT AAN IS GEDACHT STAAT DAAROP EN IS VERGUND TER PLAATSE IN KLEINE AANTALLEN. DIE VERGUNNINGEN LIGGEN BIJ TON EN INE t.b.v. PRIVE GEBRUIK DOOR TON EN INE, VIA HUN OOK BIJ STICHTING N.A.R. 

HEEL VEEL IS TER PLAATSE MOGELIJK OOK AL BINNEN HET VIGERENDE BESTEMMINGSPLAN, MAAR ONMOGELIJK IS HET VAST BEWONEN VAN DE GEBOUWEN, WAGENS OF HET TERREIN: INSCHRIJVEN IN DE GBA IS NIET MOGELIJK, MAAR ER ZIJN WEL REDELIJKE VERBLIJFS MOGELIJKHEDEN VOOR DRIEKWART VAN HET JAAR CONTINU. 
VERDER IS HEEL BIJZONDER DAT OP DE CAMPING WOONWAGENS(GEEN STACARAVANS) OFFICIEEL MOGEN WORDEN GEBRUIKT ALS KAMPEERMIDDEL: DAAROVER HEEFT DE RAAD VAN STATE IN HET VERLEDEN UITSPRAAK GEDAAN!

VOOR  TOELICHTING HIEROP TER PLAATSE STAAN WIJ NATUURLIJK ALTIJD OPEN!

DCIM100MEDIADJI_0027.JPG OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
dronefoto De Ontginner voorterrein en gebouwen